Net Tractor Talk
       

Go Back   Net Tractor Talk > Brand Specific Forums > John Deere Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-22-2015, 06:01 AM
DeereOrange DeereOrange is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DeereOrange is on a distinguished road
Default 6300 PTO spins but not under load, sitting, pressures good

I have a 6300, (that was sitting for a few months at slight uphill angle if that matters) whose PTO seems to engage when nothing is connected to it and tries to engage (you can see the implement shaft try to move slightly) but ends up with no pto engagement under load,all electrical passed tests, has a new soloniod, brake pressure is good at 175,clutch pressure drops to 25 after engagement and then to zero, system pressure also drops after engaged. I am putting this out there because a good friend is a recently retired JD master tech who is befuddled at this.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2015, 10:07 PM
jdgreen jdgreen is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
jdgreen is on a distinguished road
Default

It sounds like you have a leak in the pto clutch circuit. Could be blown orings or gasket at pto valve or blown seals in pto clutch piston or clutch drum.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2015, 09:35 AM
Randy Scott Randy Scott is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Randy Scott is on a distinguished road
Default

My JD 6400 had the same problem. The PTO is a flip over type, 540/1000. The teeth on the inside of the pto hole were worn off. Cost about 3000 dollars for the new and improved JD part. I asked about a recall and was told, NO. I also wrote a bitch letter to JD because all I ever did was run an old square baler.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





All times are GMT -5. The time now is 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2018, www.DotHQ.com